Bejelentkezés

Médiaajánlat

 

Oldalunkról:

A Dragracing Magyarország Kft. hivatalos honlapja a magyar autósélet egyik legdinamikusabban fejlődő és látogatottság terén folyamatosan növekvő portál. Hazánkban egyedül ez az oldal foglalkozik kifejezetten a DRIFT autósporttal, így célközönségünk igen széles körű.

Hirdetési felületek:

 • Szalag hirdetés Top (468x60): A hirdetés a fő oldalon rögtön a legfrissebb hír felett helyezkedik el, így hirdetésével hatékony feltűnést tud kelteni.
  Ára: 15.000,- Ft/hét
   
 • Szalag hirdetés Top-SuperSize (468x120): A hirdetés a fő oldalon rögtön a legfrissebb hír felett helyezkedik el, így hirdetésével hatékony feltűnést tud kelteni.
  Ára: 20.000,- Ft/hét
   
 • Szalag hirdetés Top-OverSize (468x180): A hirdetés a fő oldalon rögtön a legfrissebb hír felett helyezkedik el, így hirdetésével a leghatékony feltűnést ezzel tud kelteni.
  Ára: 25.000,- Ft/hét
   
 • Fejléces szalag hirdetés OverSize (920x100): A hirdetés a weboldal összes oldalának a fejlécén helyezkedik el, így a látogatónak mindenképpen felkelti a figyelmét. A banner tekintélyes mérete pedig szabadabbb és érdekesebb megjelenésre ad lehetőséget.
  Ára: 35.000,- Ft/hét
   
 • Szalag hirdetés Bottom (468x60) A hirdetés a fő oldalon az utolsó hír alatt helyezkedik el. Főként az esemény naptár menüpontban látszik, melyet sok látogató néz meg minden egyes alkalommal.
  Ára: 5.000,- Ft/hét
   
 • Szalag hirdetés Video (468x60) A hirdetés weboldalunk leglátogatottabb alrészén a video menüpont oldalának felső kiemelt helyén helyezkedik el, rögtön a legfrissebb videó felett. A látogató épp ezért mindenképpen találkozik az Ön hirdetésével, így az átkattintása szinte garantált.
  Ára: 20.000,- Ft/hét
   
 • Szalag hirdetés Video-SuperSize (468x120) A hirdetés weboldalunk leglátogatottabb alrészén a video menüpont oldalának felső kiemelt helyén helyezkedik el, rögtön a legfrissebb videó felett. A látogató épp ezért mindenképpen találkozik az Ön hirdetésével, így az átkattintása szinte garantált.
  Ára: 25.000,- Ft/hét
   
 • Oldalhirdetések Vertical (120x240): A hirdetések jobb oldalt főoldalon és al-oldalakon is folyamatosan láthatóak.
  Ára: 15.000,- Ft/hét
 • Partner logó: (120x120) A logó vagy hirdetés állandó jellegel főoldalon és az al-oldalakon is bal oldalt látható. 
  Ára: 40.000,- Ft/hó (fix)

A drifter.hu weboldalon egyedi hírdetési rendszer üzemel, így a megrendelt hirdetésekről külön statisztikákat tudunk küldeni az Ön által megadott mail címre. A fenti lehetőségeken kívül CT (kattintás) alapú hirdetéseket is el tudunk helyezni, melynek részleteiről elérhetőségeinken tud érdeklődni. A bannerek megjelenését az oldalunkon programozás útján, az Önnek megfelelő hatékonysággal és időtartammal tudjuk beállítani.

A flash bannereknek clickTAG hivatkozást kell tartalmazniuk!

on (release){if (_root.clickTAG.substr(0,5) == "http:"){getURL(_root.clickTAG,"_blank");}}

Áraink az Áfát nem tartalmazzák!

Bővebb információ és megrendelés: 
info@dragracing.hu  / 06 30 9430 957