Bejelentkezés

MNASZ Országos Bajnokság Első Forduló

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

MNASZ Országos Drift Bajnokság 1. forduló - Kiskunlacháza

Előre szólunk: nem kell e-mailt írni a kiskunlacházi önkormányzatnak és a tűzoltóságnak sem, ha 2013. április 26-27 között különleges dolgokat észlelnek a reptér felett. Ne ijedjen meg senki sem hétvégén, ha füstfelhő lebeg majd a reptér felett. Nem az indiánok jöttek vissza, nem is a pásztortűz ég majd, nem lesznek tikkadt szöcskenyájak, csak DRIFT!

Aki ismeri a driftet, aki látta már vagy esetleg belülről is élvezhette ezt a fantasztikus sportot, annak nem kell elmagyaráznom, hogy miért ne tervezzen semmilyen más programot erre a hétvégére. Aki még nem volt, annak hiába írok, hiába mesélek - ezt látni kell. Először csak látod, majd érzed... Igen, igen, először az égett gumiszagot fogod érezni, de miután kikapcsolod az orrod, bezárod a füled, már csak az élmény marad. A tiszta, imádnivaló feeling, amit csak a drift adhat.

2013. április 26-án az edzésen, míg április 27-én a versenyen találkozhattok kedvenc driftereitekkel. Megnézhetitek végre ki mit épített a hosszú, hideg téli esték alatt a garázsában. Mi már tudunk egy-két izgalmas meglepetésről…

Gyere és tarts velünk 2013. április 26-27-én Kiskunlacházán, a 2013-as MNASZ Országos Drift Bajnokság első fordulóján!

 

Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér N47’11.218’ E19’03.949’

Info: www.drifter.hu  vagy http://www.facebook.com/drifter.hu

Péntek:

13.00-18.00 Edzés

szombat
8.00 kapunyitás:
8:30 - pályanyitás
13:00 edzés zárul
13-14 pihenő - driftaxi
14:00 Street kvali
14:30 Pro kvali

15:00 street döntők
16:00 Pro döntők
17:00 díjkiosztó