Bejelentkezés

DRAG & DRIFT DAY - SLOVAKIA RING 2013 Július 05.

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

Őseink több, mint kétezer éve nagy csatákat vívva bevonultak a Kárpát-medencébe. Itt az idő, hogy ismét megmutassuk, hogy mi magyarok vagyunk a legjobbak ebben a csodálatos hegyekkel körülvett tájon. Csatatér helyett azonban minden a Slovakia Ring hívogató aszfaltján dől majd el 2013. július 4-5-én.
A legjobb magyar drifterek, valamint a legtehetségesebb és legőrültebb gyorsulási versenyzők felkerekednek, hogy szomszédjainknál megmutassák milyen is a magyarok istene. A gyorsulási verseny aszfaltcsíkján profi versenyzők vágnak neki a már jól ismert távnak és kemény küzdelemben döntik majd el, hogy ki a legjobb.
Amíg a gyorsulási futam pilótái a tizedmásodpercekkel harcolnak majd, addig a drifterek sem tétlenkednek. Egymástól pár centire haladnak majd iszonyú tempóban. Higgyétek el: ti sem tennétek oda a kezeteket a két kasztni közé.
A Slovakia Ring sok drifternek számára még meghódítatlan terület, így biztosan minden versenyző belead majd apait-anyait. A kb. 15 magyar profi pilóta mellett legalább 30 szlovák és előreláthatólag 5-10 lengyel pilóta is rajthoz áll majd, hogy mindent gumifüstbe burkoljanak majd.
A népes drifter mezőny mellett a hazai gyorsulási futamok jól ismert arcai is ott lesznek Szlovákiában. Felveszi a kesztyűt a többi profival majd Káldy Peti, Révhelyi Péter, Breki, és természetesen Kohári Zoli is ott lesz a Dragaccsal. A motorosok se tétlenkednek, rengeteg magyar és szlovák motoros látogat el ezen a napon a Slovakia Ringre.
Adrenalin, tempó, izgalmas csaták és rengeteg gumifüst. Ez vár Rád, ha ellátogatsz 2013. július 4-5-én a Slovakia Ringre. Július 4-én délután drift edzéssel indul majd a program, míg július 5-én a drift és gyorsulási versenyekre kerül majd sor.
Gondolom nem kérdés, hogy hol töltöd ezt a két napot!
Slovakia Ring :
800 Orechová Potôň 930 02
GPS : 48.053472, 17.561967