Bejelentkezés

A visszaszámlálás elindult

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

 

 

Elindult a Hungaroringi készülődés, nem csoda, hisz nincs már sok hátra. A 2011-es év bajnokával Szili Krisztiánt kérdeztük, hogy hogy állnak a dolgok a Wekerle ASE-nél.

 

 

A tavalyi éved viszonylag kiegyensúlyozottan alakult és simán nyerted a bajnokságot. Az idei évet hogy látod?

Hát, alakul de nincs könnyű dolgom. Minden versenyem nagyon szoros csatákat vívunk az ellenfelekkel.

A következő versenyünk a Hungaroringen lesz, tavaly igen jól szerepeltél itt. Komoly csaták végén felállhattál a dobogó harmadik fokára. Idén az erős nemzetközi mezőnyben mire számítasz?

Remélem a Magyar drifterek megmutatják majd, hogy nem adjuk könnyen a dobogó 3 fokát :)
Én nagyon várom, tavaly is nagyon tetszett a pálya is és a rendezvény is. 

Kicsit mesélj nekünk, milyen belülről a Hungaroring. Milyen autózni a forma1-es szentélyben?

Jó hosszú rágyorsítási szakasz, utána egy iszonyú nagy ívű kanyar ami egyenletes kormány állással nagy tempóban teljesíthető, majd ezután jön a hosszú elnyújtott lejtős rész ami vagy nagyon erős autót vagy komoly taktikát igényel , hogy szépen kiadja. Az egyik legjobb pálya szerintem, amin valaha is mentem!!

Ezenkívül még?

Talán olyan, mint Formula Drift… :)) 

Ki az a külföldi pilóta, akivel szívesen megküzdenél?

Mindenkivel összemérném tudásom és az autóm erejét és technikáját, de biztosan nem lenne(lesz) könnyű dolgom, hiszen azért a külföldi mezőny nagyon jó és erős autókkal áll rajthoz.

Lesz-e valami extra az autón?

Egyenlőre nem sok, a bukócsövet fejlesztettem én is, és nagyon töröm a fejem, hogyan lehetne még 100-150LE előcsalogatni… de ez majd a tél leple alatt kiderül 

Várható, hogy András is ott lesz a ringen? Láttam, hogy valami cső kerül éppen az autójába…

Igen Ő is fejlesztett a csövön, hogy minden szabálynak megfeleljen. A ringen szeretne indulni, hisz így lenne teljes a csapatunk!

Köszi az interjút, sok sikert kívánunk!