Bejelentkezés

Október 5-6 Hungaroring Extreme Technical Weekend

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

A Hungaroring ősszel sem pihen: október első hétvégéjén ismét elszabadulnak a lóerők a mogyoródi versenypályán! A Hungaroing Extreme Technical Weekendet idén rendezik meg először, azonban ez senkit ne tévesszen meg: a szervezők nem kisebbre vállalkoztak, minthogy a négykerék magyar törtenelmének legnagyobb extrém autós találkozóját hozzák tető alá!

A 3 napos rendezvény során helyet kap drift, szlalom és motoros kaszkadőr bajnokság, összemérik (ló)erejüket a dragracinges verdák, és a világ hondásai is itt gyülekeznek majd. A hétvége minden pillanatára jut egy élmény: bivaly motorok, cool verdák, profi versenyzők, a jövő technikái – mindez gyönyörű hostessek koszorújában. Garantáltan adrenalint fogsz izzadni!

Egy kis előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=ekKNfQHrIIo

A hivatalos versenyek és programok:

Péntek (2013. 10. 04.)

Autós nyílt nap

Szombat (2013. 10. 05.):

King of Europe – Drift Európa Bajnokság
MNASZ Országos Drift Bajnokság (Pro kategória)
Honda Szallerbeck Évadzáró Nemzetközi Honda Találkozó
Stunt Riding (motoros kaszkadőr) Országos Bajnokság
Dragracing Gyorsulási Verseny – A Honda találkozó résztvevőivel!
Szlalom Országos Bajnokság

Vasárnap (2013. 10. 06.):

King of Europe – Drift Európa Bajnokság
MNASZ Országos Drift Bajnokság (Pro kategória)
MNASZ Országos Drift Bajnokság (Street kategória)
Dragracing Gyorsulási Verseny (Street kategória)

+ 1 meglepetés: szombaton Popeye, Danny Blue és egy helikopter kísérel meg világrekordot felállítani! Hogy miben? Csak annyit árulunk el, hogy ezt neked is muszáj átélned!

Ezen a hétvégén azonban nem csak nézni lehet, testközelből érezheted a versenyek felizott hangulatát: driftelés, szlalomozás, gyorsulás és még számos egyéb kategóriában indulhatsz!

Driftaxi – Ülj a navigátori székbe egy profi drift sofőr mellett!
Offroad tecnikai pálya – Most végre letérhetsz a kitaposott ösvényről és kihasználhatod az összkerékmeghajtás valódi előnyeit!
Gyorsulási verseny – Kapcsolj a maximumra, és járjon át a sebesség mámorító érzése!
Szlalom – Úgy érzed, mindig ura vagy a helyzetnek? Vedd kézbe az irányítást és bizonyíts élőben!
Street Drift – A bevásárlóközpont üres parkolója megvolt már? Akkor jöhet a második drift-élmény: pörgesd ki a kocsit egy profi pályán!
Extrém Autó Szépségverseny – Ha úgy érzed, benzingőzzel fotoszintetizálsz és a kocsid sem mondható éppen hagyományosnak, nevezd be a Facebookos szavazásra, mert a döntős járgányoknak több ezren járnak majd csodájára! Nevezés: http://on.fb.me/1eznK5b
Gokart – és persze a gokart sem marad el, csak érkezz időben, ha sorra akarsz kerülni!

Természetesen a vagány kis lurkókat sem hagyjuk unatkozni: ugrálóvár, fotózás és animátorok várják őket!

Összegezve: FELPÖRGŐ MOTOROK, ELSZABADULT LÓERŐK, ADRENALIN-TÚLADAGOLÁS egy őrületes hétvégén a Hungaroringen!

És ha már ennyi ember gyűlik össze egy helyen, szeretnénk összekötni a kellemeset a hasznossal:
Aki teheti, hozzon magával egy plüssmacit, hogy átadhassuk a Bethesda Gyermekkórházban ( http://www.bethesda.hu/ ) lévő gyerekeknek, illetve pénzt is gyűjtünk a kórház számára.
Véradásra is lesz lehetőség az Országos Vérellátó Szolgálat ( http://www.ovsz.hu/ ) jóvoltából, úgyhogy ha teheted, élj a jótékonykodási lehetőséggel.
A rendezvényen jelen lesz az Összefogás Rehabilitációs Központ, akiktől betegeik saját készítésű termékeit lehet megvásárolni, amivel az intézmény munkáját támogatod.

Belépő:

Napijegy (szombat vagy vasárnap): 2500 Ft (online rendeléssel: 2250 Ft)
2 napos bérlet (szombat + vasárnap): 5000 Ft (online rendeléssel: 4500 Ft)
2 napos bérlet pályahasználattal (péntek + szombat + pénteken 20 perc pályahasználat a Hungaroringen): 10500 Ft (online rendeléssel: 9450 Ft)
3 napos bérlet pályahasználattal (+ pénteken 20 perc pályahasználat a Hungaroringen): 13000 Ft (online rendeléssel: 11700 Ft)

Elővételben 10% kedvezménnyel online rendelhető: http://onlinejegy.dragracing.hu/

További infó: http://www.dragracing.hu/ | http://www.drifter.hu/ | https://www.facebook.com/dragracing.hu | https://www.facebook.com/drifter.hu