Bejelentkezés

Tibisz a Csibész, Kiskundriftházán

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

Tavaly komoly változások történtek a PGarage-ban, a makulátlan hófehér M3-ból, körömlakk metál lila rizsrakéta lett. A jobbkormányos Toyota Soarer hamar közönség kedvenc lett. A japán tepsi pilótáját Tibiszt faggattam.

drifter.hu: Mi történt veletek a télen? Az első versenyen nem álltál rajthoz,  mi volt ennek az oka? Mit változtatattok a Toyotán?
Köszönöm kérdésed:) A télen kipihentük az előző év fáradalmait és kihasználtuk a hó okozta örömöket... Az autón nem sok változás történt, aktualizáltuk a szponzor matricákat és megállapítottuk, hogy elég nagy kocsi ez a SOARER férne még rá egy kettő komolyabb támogató...de előtte természetesen lemostuk:)
Igazából Tökölön kicsit összekoccantunk Énekes Árpival, és megsérült a futómű, amit a versenyig már nem tudtunk helyrehozni.

drifter.hu: Hogy állsz a jobbkormánnyal, sikerült az elmúlt egy év során teljesen hozzászokni a fordított világhoz?
Szerintem teljessen nem lehet hozzászokni, de jópofa a jobboldalról integetni...
Ez nem fordított világ, ez a japán drift életérzés egy része!!!
Ezért is gondoltam úgy, hogy nem kell átbalosítani bele akartam kóstolni ebbe az érzésbe:)

drifter.hu: Mi a helyzet a csapattal, milyen felállásban versenyez idén a PGarage? Ott lesztek hiánytalanul az évelejei kezdésnél?
A csapattal minden rendben Nari és én mellettem egy új PGarage-s autót is láthattok majd a pályákon ez egy új fejlesztésű E36 BMW lesz 2Jz motorral ami igencsak szemet gyönyörködtető látvány...
Szponzorainkkal való egyeztetések után látunk majd tisztábban, hogy melyik versenyen melyikünket láthattok majd... 

drifter.hu: Vannak konkrét célok a szezonra helyezés tekintetébe? Külföldi sorozat(ok)ban is tervezed az indulást?
Valószínűleg teljes bajnokságot nem fogunk végig autózni, inkább szemezgetünk számunkra kedves külföldi és hazai versenyek között.
 

drifter.hu: Szerinted miben kellene még mindenképpen fejlődnöd?

Mindig van miben fejlődnöm, de leginkább a koncentrációban, mert hamar elkalandozom...

drifter.hu: Melyik versenyt várod a leginkább ebben az évben?
Nürburgring, Hungaroring.

drifter.hu: Számodra milyen pályakialakítás lenne a legkedvezőbb Kiskunlacházán? Inkább gyors, tempós pályát vársz, vagy lassabb technikásabb lenne számodra a megfelelő?
Tempós és technikás egyben...

drifter.hu:. Ha csak egy nevet mondhatsz, ki fog leginkább brillírozni ezen az májusi szombaton?
Ki fog nyerni?
Sok embernek áll a zászló, bármi megtörténhet...