Bejelentkezés

kiskundriftháza

  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate(&$form, &$form_state) should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit($form, &$form_state) should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 133.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.
  • warning: Illegal string offset 'files' in /var/www/clients/client2/web4/web/modules/upload/upload.module on line 281.

Új neveket kell megtanulnunk. Legalábbis ha a jövő driftereit észben akarjuk tartani. Jó idő, sok néző, és izgalmas csaták mind a street, mind a profi ligában.

Ha már az új neveknél tartottunk, Nagy Lacit mindenki jegyezze meg, mert az ifjú tehetség hamarosan helyet kér magának a drift társadalom elitjében. A mai teljesítményét Egyed Pisti szófordulatával tudnám a leginkább összefoglalni, jó kocsi, jó sofőr, nincs kockázat. A Skyline pilótája amellett, hogy a nap abszolút kvalifikációs körét tudhatta magáénak, nem kisebb neveket utasított magamögé a street kategóriában, mint Galán Erik és Rózsa András. Előbbi az ezüstéremmel, a tavalyi bajnok pedig bronzzal a zsebében állhatott fel a trélerre.

A profiknál is volt látványosság bőven a Nano Energizer pilótájának még nem épült meg az a pálya, melyen nem kell visszafognia a motortérben szunnyadó ménest. Énekes Árpi a Mustang segítségével a helyszínen már ismert régi szovjet hadgyakorlatokat idéző működdel árasztotta el a pályát, azonban ez sem volt elég a tavalyi bajnok legyőzéséhez. Krisztiánnal egyébként mások is próbálkoztak…

A mai nappal kapcsolatban mindenképp meg kell említenem Kaltbentner Gézát, a Hadik Rallye Team pilótája ma is elővette a rutin nyuszit a kalapból, és elsőnek kvalifikált a pro mezőnyben, a gyönyörű körözésének, egy kisebb technikai gond vetett véget, így a dobogóért folytatott csatát Dely Domonkos ellen kénytelen volt feladni. Domiék ma is hozták a figurát, a vidéki násznépnek öltözött segítő gárda mindenkiben komoly kérdőjeleket hagyott. Az öltönyös egyenruhára személy szerint adnék egy 8 pontot.

A térjünk vissza a végeredményhez. A döntő küzdelmet két E30 vívta, sor hat kontra V8, Szili Krisztián megmutatta, hogy nem hiába lett ő 2011 bajnoka, és legyőzte a fináléban Szegesdi Gábort, aki Galacs Gabitól kölcsönzött autóval is komoly ellenfél volt.

Képek a galériában.

Folytatás Május 12-én