Bejelentkezés

Bajnok 2

A tavalyi évben lépett fel a profik közé, és nem elégedett meg a puszta helytállással. Beírta nevét Kerényi Ádám, Radák János és Szerencsés István mellé. A tavalyi évben kiegyensúlyozott teljesítménnyel a pro kategória dobogójának legfelső fokán végzett. A 2011  év bajnokával, Szili Krisztiánnal beszélgettünk.

drifter.hu: Kezdjük egy kis múlt idézéssel, sikerült már feldolgozni a bajnoki címet, meddig tartott az ünneplés?
Sikerült!! J
Az ünneplés reggelig tartott a buli után  

drifter.hu: Mi történt veletek a télen? Pihenésre is jutott idő végre, vagy rögtön nekiestetek az autónak? Milyen fejlesztések történtek?
Jutott idő pihenésre is. Az autó igazából változatlan maradt , nagyon elégedett vagyok vele úgy ahogy van.

drifter.hu: Vannak konkrét célok a szezonra helyezés tekintetében, 2011 után magas a mérce? Külföldi sorozat(ok)ban is tervezed az indulást?
Tervezem a külföldi versenyeken való részvételt, már van konkrét elképzelésem is.
Szeretnék az itthoni versenyeken is ismét részt venni és bár nagyon kemény és erős a hazai mezőny, de szeretnék megint jó eredményt elérni.

drifter.hu: Szerinted miben kellene még mindenképpen fejlődnöd? Ki az a versenyző, akivel nem szívesen mész páros csatát?
Hát ez jó kérdés… én úgy érzem, hogy a  gyorsaságban mindenképpen kellene fejlődnöm. Marco Blasuttatól azért tartok egy kicsit :)) 

drifter.hu:Melyik versenyt várod a leginkább ebben az évben?
A Hungaroringet nagyon várom, a tavalyi is nagyon tetszett, szerintem az volt a legjobb rendezvény / verseny az évben.

drifter.hu: Számodra milyen pályakialakítás lenne a legkedvezőbb Kiskunlacházán? Inkább gyors, tempós pályát vársz, vagy lassabb technikásabb lenne számodra a megfelelő?
Én a gyors pályákat szeretem, ahol lehet jó tempós átfordításokkal autózni

drifter.hu: Biztos vagyok benne, hogy Kiskunlacháza parádés versenyt hoz. Ha csak egy nevet mondhatsz, ki fog leginkább brillírozni ezen az április vasárnapon? Ki fog nyerni?
Ezt nehéz így megjósolni, szerintem több pilóta is esélyes a dobogó felső fokára. Biztosan szoros küzdelmek lesznek, gondolom a télen komoly átalakítások készültek és még jobban megerősödött a mezőny.