Bejelentkezés

A Harmadik

Nemsokára beköszönt a Nyár, ennek tiszteletére vesszük a sátorfánkat és meg sem állunk az alföld szívéig, az MNASZ Drift Országos Bajnoksága ugyanis átmenetileg Kunmadarasra költözik. A helyszín a régió motorsportos fellegvára a kunmadarasi repülőtér, ahol már 15 éve rendeznek rendszeresen nemzetközi gyorsulási versenyeket, melyek rendszeresen több ezres nézősereget vonzanak.
A szervezők rátermettségét mi sem bizonyítja jobban,
minthogy a reptéren korábban motoros Európa bajnoki futamot is rendeztek. Idén, a gyorsulásra épülő rendezvényt, az MNASZ Drift sorozatának Profi és Street Legal mezőnye teszi teljessé.

Tartjuk magunkat ahhoz, hogy  a versenyzőknek az igazi kihívást, a nézőknek pedig az igazi szórakozást a gyors és látványos drift jelenti.  A kunmadarasi reptér különleges rendezvényterület kialakításra ad lehetőséget. A nyomvonal, a profin kialakított gyorsulási pálya közvetlen közelében helyezkedik el. Kisebb túlzással élve, a tisztelt nagyérdemű apró fejmozdulatok segítségével könnyen követheti mindkét eseményt.

A drift már pénteken kezdetét veszi, a délelőtti óráktól az edzés keretében jó pár gumit változtatnak köddé a srácok. A gyakorlásra szűkség is lesz, mivel a driftre éhes közönség látványban gazdag autózást vár el. A hagyományteremtés mellett a történelemírás lenne az alapvető cél. Itt még nem csaptak össze profi drifterek, épp ezért készülnek a versenyzők szemet gyönyörködtető csatákkal, hogy ezzel is megalapozzák a sportág jövőjét a térségben.  
A helyben rejlő lehetőségek, a keleti régió közelsége, eddig nem látott pilóták megjelenését is jelenti egyben, legyen szó régi profi versenyzőkről, vagy helyi szárnypróbálgatókról.

Egy biztos, bírókat megizzasztó csaták, és salamoni bölcsességgel meghozott ítélek várhatóak, Magyarország legjobb pontozói segítik a verseny szellemiségének épségét. A versenyzők tudása mellett, ez a záloga feledhetetlen, gumifüsttel fűszerezett napnak.
Wuki San és csapata már az íveket rajzolja, hogy mindenki megmutathassa tudása legjavát. A Bajnokság még nyitott, a regnáló bajnok elszántan készül a trónja megvédésére, de figyelme nem lankadhat, hiszen a trónkövetelők sorban állnak a vezérhím szerepére pályázva.

Június 23-án nem érdemes otthon maradni, izgalmakkal teli programmal vár mindenkit Kunmadaras. És ha a család nem bírná a meleget, rakd le őket a pár kilométerre található Berekfürdőn, hagy élvezzék a habokat, amíg te a lóerőkben lubickolsz.

Drift lesz, Drag lesz, Véged lesz!!!

Program

Péntek
11:00-17:00 Edzés

Szombat
08:30-10:45 Edzés
11:00-13:30 Kvalifikációk
13:30-14:00 Drifttaxi
14:10-16:00 Street Top16
16:10-18:00 Pro top16

Edzésdíj: 5000 Ft
Nevezési díj: 10000 Ft