Bejelentkezés

A bajnok

Az egyik kedvenc autóm a mezőnyben a klasszikus BMW Motorsportos színekben pompázó E21-es. Az M3-as szívvel hajtott kis 3-as könnyed siklása mindig szívderítő látvány. Az öreg cápa és pilótája Rózsa András jól összeszokott párost alkotnak. A Street kategória 2011-es bajnokával beszélgettünk.

drifter.hu: Hogy telt az ünneplés, meddig járt a bajnok megszólítás?
A barátaim most is bajnoknak szólítanak, hogy mi lesz a jövő az majd kiderül, de nekik akkor is bajnok maradok ,ezt nem nagyképűségből mondom.

drifter.hu: Mi történt veletek a télen? Gondolom átalakítottatok ezt-azt a kocsin, miért nem tudtál végül indulni az edzésen?
A télen alakítottam én is( kiszélesítettem) csak egyelőre akadályokba ütköztem azért nem indultam az edzésen, a motor viszont maradt a régi, ez aggaszt egy kicsit ha gyors pályák lesznek, sosem elég erős.

drifter.hu: Mi a terv az idei évre, látunk versenyközben is tsuisozni, olvashatjuk a neved a pro nevezési listán?
Én nem szoktam tervezni ,majd meglátom ,szeretnék én is a profik között menni, de mivel ez technikai sport, és ha úgy érzem ,hogy az autóm nem alkalmas rá akkor nem fogom erőltetni, mert én jól akarom érezni magam a versenyen.

drifter.hu: Szerinted miben kellene még mindenképpen fejlődnöd?
Fejlődni mindig van hova, hogy miben? Mindenben!
Ha már úgy mennék látványra mint Daigo Saito akkor azt mondanám most már csak finomítani kéne. :-)

drifter.hu:Melyik versenyt várod a leginkább ebben az évben?
A Hungaroringi verseny izgatja a fantáziámat.

drifter.hu: Számodra milyen pályakialakítás lenne a legkedvezőbb Kiskunlacházán? Inkább gyors, tempós pályát vársz, vagy lassabb technikásabb lenne számodra a megfelelő?
A gyors pályákat én is jobban szeretem, de csak addig, amíg az autóm ereje bírja. Egy biztos a gyors pálya sokkal látványosabb, és persze izgalmasabb is.

drifter.hu: Biztos vagyok benne, hogy Kiskunlacháza parádés versenyt hoz. Ha csak egy nevet mondhatsz, ki fog leginkább brillírozni ezen az április vasárnapon? Ki fog nyerni?
Ki nyer, azt nem lehet megmondani, szerencse is kell hozzá, nekem a Galán Erik tetszett a legjobban a lacházi edzésen.